NC, California

National City е едно наистина интересно място, което ви предлага безкрайни възможности! През деня слънцето огрява красивите плажове и високите сгради, а през нощта луната е свидетел на тъмното лице на града. Станете част от него, за да разберете повече!
Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 13 on Sat Feb 06, 2016 10:58 pm

Сюжет и разяснения! (MUST READ)

Go down

Сюжет и разяснения! (MUST READ)

Post by Jason Dalton on Sat Feb 06, 2016 6:33 pm

Добре дошли в National City, College Dalton!Кой не би искал да живее и учи в Калифорния? Град пълен с надежди, възможности и мечти е Нешънъл Сити и той ви предлага златисти плажове, скъпи резиденции и блестящ живот от една страна, а от друга - увеличена престъпност, корупция и тонове наркотици и алкохол. Какъв ще бъдете - избирате вие! Дали ще сте прилежен ученик или ще проспивате часовете, заради снощния купон - избирате вие. Но не забравяйте, че изборът ви понякога може да бележи цялото ви съществуване!
Директор Далтън е мистериозна личност, която освен директор на университета е и собственик на няколко фирми и заведения. Не се учудвайте ако след пиянска нощ бъдете привикани в кабинета му!
С всеки изминал ден реалността на Нешънъл сити се разкрива пред вас, но точно когато очите ви се отворят и осъзнаете, че трябва да бягате и да се махнете от тук - сте така заклещен, че можете да напуснете само в ковчег.

Сред жителите на Нешънъл сити се открояват няколко влиятелни фамилии. Всяка от тях има своята история и тъмно минало, за тях ще научите повече малко по-надолу в темата.

-xoxoAdminsNOTHING GOES AS PLANNED
And all that you can fake Will leave you in the morning But find you in the day
OH, YOU'RE IN MY VEINS
avatar
Jason Dalton
Admin

Posts : 19
Join date : 2016-02-04

View user profile http://nationalcity.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Сюжет и разяснения! (MUST READ)

Post by Jason Dalton on Sat Feb 06, 2016 9:41 pm

ФАМИЛИИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ГРУПИ

Всеки от вас, незаивисмо дали е част от една от фамилиите, ако е на възраст по-малка от 24, е ученик на колеж Далтън.

В National City има пет фамилии, които влияят на града с бизнеса и дейностите си. Някои от фамилиите се грижат за просперитета на Нешънъл, а други-опетняват името му.

The Archibald Family
Арчибалд са една от трите фамилии, участвали активно в изграждането на Нешънъл сити. Брет Арчибалд притежава Archibald Tech , известна компания за производство на микроелектроника. След инфаркта, който претърпява всички очакват разпределението на наследството и компанията. Децата на Брет са готови на всичко, за да спечелят одобрението на баща и заедно с това AT. Те се злепоставят един друг, забъркват интриги и изобличават престъпленията на собствените си братя и сестри. Всички с интерес очакват да разберат кой ще е новият директор на AT.


The Bradon Family
Преди години Брейдън са били многолюдна и уважавана фамилия, но след изобличаването на един от членовете, те губят позицията си в обществото. Джонатан Брейдън е уличен в убийството на младо момиче и разпространението на наркотични вещества. Той влиза в затвора, но със себе си повлича и репутацията на цялото си семейство. Останалите от семейството започват да се занимават с трафик на наркотици, поемайки по пътя на брат си. За сметка на всичко останало, те организират незабравими купони и доставят първокачествена дрога.


The Blackwell Family
Семейство Блекуел са една от трите фамилии основатели. Богатството на семейството идва от добре вложеното им наследство. Господин Блекуел е съдия в града, а съпругата му е хирург в местната болница. Синовете и дъщерите им имат отлично образование и много жители на Нешънъл биха ги определили като "перфектните деца"..ее, всички знаем, че перфектни хора няма, нали така? Всеки от тях има своите демони и лоши страни, просто са доста умели в прикриването им!


The Clairfal Family
Фамилия Clairfal притежава най-големия търговски център в града. Те не са толкова обсъждани от населението, защото не обичат да са център на внимание. Скромността е присъща за тях. Мотото им е "Нека успехът ти вдигне шума, а не устата ти!" . Членовете на семейството са във вражда със семейство Арчибалд, обвинявайки ги за откраднат патент на технология много назад във времето. Когато им се отдаде възможност също действат подло, но нека бъдем честни..кой не го прави в днешно време?!


The Dalton Family
Семейство Далтън има останали живи само три члена: Джейсън Далтън и двете му по-малки сестри. Джейсън е Директор на местния университет, а сестрите му се занимават в различни области. Родителите им загиват в катастрофа когато Джейсън е на 10. Богатството, което притежават и най-добрият приятел на баща им им помагат да се справят със ситуацията и да пораснат и да задържат статуса си в обществото. Както предполагате всеки от тях има своя тайна, грешка, която може да преобърне бъдещето им.


Учители
Това е групата на всички Учители в колежа.
След достигане 10 члена в групата, тя ще бъде затворена.

Жители
Тук ще бъдат включени всички жители, които не учат в Университета и не са част от нито една фамилия. Те също участват активно в развитието на Нешънъл Сити, всеки с приноса си.


Students Group
Тук ще бъдат включени всички учащи в Колежа. Ако героят ви е под 24 годишна възраст той автоматично е ученик на колежа.
avatar
Jason Dalton
Admin

Posts : 19
Join date : 2016-02-04

View user profile http://nationalcity.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum